Tietokysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin saada lisätietoja Bandido-tuotteiden ainesosista?

Voit löytää täydellisen luettelon ainesosista jokaisen Bandido-tuotteen pakkauksessa tai verkkosivuiltamme. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lisäkysymyksiä varten.

Onko Bandido-kosmetiikalla ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja?

Kyllä, olemme sitoutuneet ympäristöystävällisyyteen. Bandido-kosmetiikkatuotteiden pakkauksissa käytämme kierrätettäviä tai biohajoavia materiaaleja edistääksemme kestävää kehitystä.

Onko Bandido-kosmetiikkatuotteilla takuu?

Kyllä, tarjoamme Bandido-kosmetiikkatuotteille takuun valmistus- tai materiaalivirheitä vastaan. Jos kohtaat ongelmia tuotteen laadun kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme auttaa sinua.

Voinko saada näytteitä Bandido-kosmetiikkatuotteista ennen ostopäätöstä?

Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa näytteitä Bandido-tuotteista. Kuitenkin voit tutustua tuotteidemme koostumuksiin ja arvosteluihin verkkosivuillamme ennen ostopäätöstäsi.

Mitä teen, jos olen allerginen jollekin Bandido-tuotteen ainesosalle?

Jos olet allerginen jollekin Bandido-tuotteen ainesosalle, suosittelemme lopettamaan tuotteen käytön välittömästi ja ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos oireet jatkuvat tai pahenevat. Ole hyvä ja tarkista tuotteen pakkauksesta tai verkkosivuiltamme täydellinen ainesosaluettelo allergisten reaktioiden välttämiseksi.

Tarjoatteko lahjakortteja Bandido-kosmetiikkatuotteisiin?

Kyllä, tarjoamme lahjakortteja Bandido-kosmetiikkatuotteisiin. Voit ostaa lahjakortin verkkosivuiltamme tai lähimmästä jälleenmyyjästämme.

  • Laskutusosoite: Yrjönalhontie 4 S 2, 21420 Lieto
  • Turun noutopiste: Eerikinkatu 9 B, 20101 Turku
  • Helsingin noutopiste: Kauppakartanonkatu 14, 00930 Helsinki
  • Puh. +358 (0) 44 9861001
  • Sähkoposti: [email protected]
Oliko sinulla jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä

Coordinates of this location not found