History

Bandido Kosmetiikka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2018. Innovatiivinen, laatu kärjessä, tietoinen vastuustaan, toteuttaa ammattitaitoisen henkilöstönsä avulla nopean ja tietoisen kasvutavoitteensa.
Laadun omaksumisena elämäntapana Bandido Kosmetiikka on omaksunut periaatteen vastata kuluttajien vaatimuksiin laadukkaammalla, taloudellisemmalla ja nopeammalla tavalla kuin mitä toivotaan kaikissa vaiheissa alusta loppuun.
Näin se pyrkii tulemaan korkealaatuisimmaksi tuotemerkiksi ja lisäämään tuotemerkkitietoisuuttaan kaikkialla maailmassa seuraamalla ihmisen ja ympäristön ikää seuraamalla jatkuvasti kehittyvää tekniikkaa.
Sen tavoitteena on varmistaa jatkuvuus noudattamalla terveysministeriön lakisääteisiä vaatimuksia ja määräyksiä, tarjoamalla hyviä tuotantokäytäntöjä ja kaikki tarvittavat infrastruktuurit sekä järjestämällä tietokoulutusta näistä aiheista vaarantamatta sen normeja.
Laajan parturi- ja kampaamotuotevalikoimansa avulla se pyrki tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita ja teki tutkimus-, kehitys- ja tuotantoinvestoinnit tähän suuntaan. Se tarjoaa asiakkailleen alkuperäisimmät mallit tuotteistaan ja pakkauksistaan.
Yksi sen tärkeistä tehtävistä on tarjota täydellinen asiakastyytyväisyys tarjoamalla asiakkailleen korkeinta arvoa ja laatua kaikissa palveluissaan ja tehdä siitä jatkuvaa. Periaatteena on luoda vahvat suhteet liikekumppaneihin pitkäaikaisen menestyksen saavuttamiseksi.
Bandido Kosmetiikka on todistanut itsensä Euroopassa ja etenee vakaasti kosmetiikka-alalla.

RYHMÄN JÄSENET

AKAM KHARIB
Perustaja

GASHBIN KHARIB
Markkinointijohtaja

Shakhawan khurshid
Julkiset suhteet